Σφαγείο – υπηρεσίες σφαγής
Τα σφαγεία στην Καβάλα και στα Ιωαννίνα λειτουργούν για την παραγωγή προϊόντων της εταιρείας αλλά και για την εξυπηρέτηση τρίτων. Τα εν λόγω σφαγεία είναι 3 γραμμών παραγωγής που αφορούν σε αμνοερίφια, χοιρινά και βοοειδή. Η δυναμικότητα κάθε γραμμής είναι : για τα αμνοερίφια 120/ώρα, για τα χοιρινά 50/ώρα και για τα βοοειδή 15/ώρα.
Κατά την διαδικασία σφαγής λαμβάνεται μέριμνα για την προστασία των ζώων κατά την μεταφορά και την σφαγή (αναισθητοποίηση), τηρούνται οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής και ορθής πρακτικής, οι διαδικασίες HACCP, τα προαπαιτούμενα προγράμματα και η ιχνηλασιμότητα. Η όλη διαδικασία ελέγχεται συνεχώς από τους κρεοσκόπους κτηνιάτρους και μόνιμο κτηνίατρο της εταιρείαςπαραγωγής και λήξης, η ταξινόμηση, και το βάρος.
Τα παραγόμενα προϊόντα διακινούνται με φορτηγά- ψυγεία της εταιρείας για τον τόπο προορισμού τους.