Menu

Επεξεργασία – τυποποίηση

tipopoiisi

Η εταιρεία διαθέτει δύο μονάδες τεμαχισμού στην Καβάλα και στα Ιωάννινα τόσο για την επεξεργασία – τυποποίηση κρέατος, όσο και για την παραγωγή κρεατοσκευασμάτων και προϊόντων με βάση το κρέας. Η αποστέωση του κρέατος γίνεται σε εναέρια θέση και χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα μέσα κοπής. Εφαρμόζονται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και ορθής πρακτικής που θεσπίζονται από την Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία (τήρηση ιχνηλασιμότητας, μικροβιολογικός έλεγχος κρέατος, προαπαιτούμενα προγράμματα, πλάνο HACCP).Τα τεμάχια κρέατος συσκευάζονται είτε σε κενό αέρος (Vacuum) ή σε δισκάκι και τοποθετούνται σε χαρτοκιβώτιο.

 

tipopoiisi2